Select Page

Estes instal·lacions aconsegueixen el Certificat del Compliment de la Normativa front a la COVID-19 de la Universitat Politècnica de València

La Regidoria d’Esports ha fet públic que la Ciutat Esportiva d’Altea continuarà tancada a pesar de l’entrada en la Fase 2 de la desescalada. ‘’Esta decisió s’ha pres després de consultar-ho amb tots els clubs esportius de la localitat que utilitzen les instal·lacions municipals’’, ha explicat el regidor de l’àrea, Pere Barber, qui afegia que ‘’vist que l’entrada en la Fase 2 no suposava cap millora significativa per a la pràctica de l’esport no professional, s’ha decidit mantenir tancades les instal·lacions per prudència’’.

A més d’això, el regidor assenyalava que ‘’cap club té les competicions en marxa i la majoria de les Federacions les han donat per finalitzades, per tant no té cap lògica córrer un risc que creiem que és del tot innecessari a hores d’ara’’. En este sentit, Pere Barber informava que ‘’en arribar els mesos d’agost i setembre, moment en el que comencen les pretemporades, valorarem la posada en funcionament de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de nou. No obstant això, anirem valorant la situació dia a dia i, de ser necessari, ens posaríem en funcionament de seguida’’.

Pere Barber ha apuntat que també s’ha consultat a les empreses que gestionen el gimnàs i la piscina municipals, ‘’per veure les sues intencions i conèixer la seua opinió al respecte. I, ara per ara, mantindran les instal·lacions tancades fins a un millor moment on les normes de seguretat siguen menys restrictives’’.

La Ciutat Esportiva d’Altea aconsegueix el Certificat del Compliment de la Normativa en Instal·lacions i Clubs front a la COVID-19 de la Universitat Politècnica de València

Per altra banda, el regidor ha informat que la Ciutat Esportiva d’Altea ha aconseguit el Certificat del Compliment de la Normativa en Instal·lacions i Clubs front a la COVID-19. Després de fer les corresponents valoracions per part de la Universitat Politècnica de València, que és l’entitat encarregada d’atorgar este certificat, a través de la Càtedra de l’Esport, que ha certificat el compliment de la normativa en instal·lacions i clubs dels requisits governamentals per a les fases de desescalada.

La Càtedra de l’Esport de la UPV ha elaborat un pla d’acció per a fer front a la present situació d’excepció. Com detallava el regidor ‘’este pla, de caràcter integral, garanteix el compliment dels requisits de seguretat, formació i exigència normativa, i respon a la necessitat social de practicar esport en les condicions adequades, considerant el compliment rigorós de les noves exigències higienicosanitàries’’.

 

Pin It on Pinterest