Select Page

El passat divendres va tindre lloc la visita de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i la responsable de les àrees de Participació Ciutadana i de Projectes Europeus, Maria A. Laviós, a les instal·lacions de Corazón Exprés per conèixer més de prop la seua tasca i donar-li suport.

Esta associació, sense ànim de lucre, és una de les participants en el projecte europeu Urbact, del qual Altea és sòcia, i va ser premiada a Bèlgica per la seua gran llavor, tant en àmbit de treball com de voluntariat. Els seus voluntaris treballen en situacions d’emergència amb les persones que més ho necessiten i en estos moments tan difícils ja han donat suport a centenars de famílies d’Altea i altres pobles de la Marina Baixa.

La visita a les seues instal·lacions va tindre l’objectiu de conèixer a fons el seu treball i donar les gràcies i l’enhorabona per la seua tasca i l’esforç que estan realitzant de manera desinteressada en esta crisi. Així ho expressava l’Alcalde, qui destacava que “des de l’Ajuntament seguirem apostant per la col·laboració amb les associacions i, així, poder ajudar a ampliar la seua infraestructura per donar més capacitat de suport a les famílies que ho necessiten”.

Per la seua banda, la regidora de Participació Ciutadana i de Projectes Europeus, Maria A. Laviós, també donava les gràcies per la seua llavor, ja no sols en esta crisi que ha sigut encomiable, sinó des dels inicis, i apuntava que “sempre recolzarem  i promourem el voluntariat, com ja ho fem des de l’Urbact, i treballarem per donar suport a l’emprenedoria que hi ha al municipi per a anar millorant junts”.

Pin It on Pinterest