Select Page

Els serveis de jardineria de La Pública han realitzat una renovació integral de totes les jardineres de l’emblemàtica Plaça de Francesc Martínez i Martínez. El responsable de l’àrea, Diego Zaragozí ha explicat que ‘’després d’una visita realitzada per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, juntament amb representants de l’Associació de Veïns de Poble Antic, es va acordar introduir millores en este jardí. En aquell moment, La Pública va donar una resposta ràpida reposant diverses zones de plantes que es trobaven molt deteriorades i ara s’ha completat l’actuació amb esta renovació integral’’.

En concret, els serveis de jardineria han procedit a la raspallada de les palmeres. A més d’això, s’ha treballat la terra per condicionar-la i s’han sembrat un total de 40 rosers i plantes amb floració. Zaragozí ha destacat també que ‘’els operaris han renovat totalment el sistema de reg per degoteig, s’ha instal·lat malla tèxtil anti herbes i s’han delimitat tres zones amb pedra de rocalla, col·locant àrids i escorça fent un dibuix per millorar la imatge d’esta emblemàtica zona tan visitada per veïns i turistes’’.

L’edil de La Pública ha conclòs assenyalant que ‘’esperem que els veïns prenguen la zona com a pròpia, la posen en valor i la cuiden com el que és, un racó entranyable de la nostra localitat’’.

Pin It on Pinterest