Select Page

La Policia Local identifica 450 persones i més de 8.000 vehicles durant els controls de Setmana Santa  

Com cada dimarts des que es decretara l’estat d’alarma, l’Ajuntament d’Altea ha celebrat una nova reunió de seguretat en la qual es coordina el treball entre els Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat i el Consistori. En este cas, s’ha fet un balanç de l’augment dels controls durant els passats dies festius de Setmana Santa i s’han establert futures accions de control que velen pel compliment de l’estat d’alarma.

Jaume Llinares, alcalde d’Altea, ha presidit l’encontre, que es celebra per videoconferència, i hi han participat el tinent de la Guàrdia Civil, Borja Fernández; el cap de la Policia Local, Miguel Pérez; el cap de Protecció Civil local, Vicent Devesa; i els regidors de Seguretat Ciutadana, Miguel De la Hoz; Comunicació i Noves Tecnologies, Pere Barber; i Benestar Social, José Luis León Gascón.

Per part de la Policia Local, i com ja fera públic l’Ajuntament d’Altea, durant els dies festius de Setmana Santa, del 9 al 13 d’abril, es va intensificar la presència d’agents als carrers i principals entrades de la localitat. A més d’això, Altea va comptar durant els dies de Setmana Santa amb un control a l’eixida de l’antic peatge d’Altea la Vella coordinat amb la Guàrdia Civil.

També, i com han indicat durant l’encontre, la Policia Local seguirà reforçant la seua presència als carrers de cara al proper cap de setmana amb motiu de la festivitat de Sant Vicent que es celebra el pròxim dilluns.

Durant els passats dies, la Policia Local van identificar a 450 persones i durant els controls de vehicles es van identificar més de 8.000. Així mateix, es van augmentar els controls en els supermercats, on es feien les pertinents comprovacions de la documentació dels clients a l’entrada i també es patrullava a l’interior dels establiments.

Amb l’inici hui de l’activitat laboral, després de la fi de la restricció a les activitats econòmiques no essencials, s’ha activat el dispositiu organitzat pel Ministeri de l’Interior per reforçar els controls al transport públic i repartir mascaretes. S’han repartit mascaretes al Tram i al servei d’autobús per part de Policia Local, Protecció Civil i Guàrdia Civil.

Finalment, des de la regidoria de Benestar Social, el seu regidor ha informat que l’alberg temporal instal·lat al CEAM, des del passat 2 d’abril, per acollir a persones sense sostre durant esta crisi sanitària, està funcionant amb normalitat i en estos moments acull a 4 persones. Este alberg tindrà, de moment, un aforament per a 10 persones.

Pin It on Pinterest