Select Page

La regidoria de Comerç, en col·laboració amb el Mercat Municipal d’Altea, ha publicat un llistat dels establiments del Mercat, així com l’horari d’apertura i els telèfons de cada comerç, ja que disposen de servei a domicili. Com ha explicat el regidor de l’àrea, Miguel De la Hoz, ‘’esta iniciativa pretén recordar a alteans i alteanes que el Mercat Municipal roman obert durant l’estat d’alarma, en horari de 8:00 a 14:30 hores, de dilluns a dissabte, per donar servei a tota la ciutadania’’.

Amb el lema ‘’Mercat Municipal, treballant per tu’’, ‘’els comerciants pretenen estar més a prop que mai de la ciutadania d’Altea i de tots els clients habituals, en estos moments excepcionals que estem vivint, i ofereixen també servei a domicili, telefonant a l’establiment per fer la comanda’’, afegia el regidor qui, al mateix temps, recordava que el Mercat Municipal compta amb productes frescos i de proximitat i una ampla gama de parades d’alimentació com ara: olives i salats, carnisseries, fruiteries, panaderies, pescateries i vinoteca, entre d’altres. El regidor concloïa destacant la importància de donar suport al comerç local, ‘’per l’atenció personalitzada que ofereixen els nostres comerciants, és més sostenible compra local, i genera riquesa i treball al poble, entre molts altres avantatges’’.

Pin It on Pinterest