Select Page

Vicenta Pérez, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea, ha assistit a la presentació del 20è Encontre Comarcal de Dones que en la present edició tindrà lloc en la veïna localitat de Benidorm. Una trobada que será el 6 de març i que està marcada pel concert “Música per la Igualtat”.

Unes 65 dones músiques de Conservatori Municipal de Música ‘José Pérez Barceló’ i de les tres bandes de Benidorm, sota la batuta de la directora d’Orquestra Irene Isabel García Esteve, seran les encarregades d’interpretar el concert ‘Música per la Igualtat’, acte central del 20è Encontre Comarcal de Dones que se celebra el proper 6 de març vinculat a la commemoració del Dia Internacional de la Dona.

La presentació de l’Encontre Comarcal de Dones tenia lloc a Benidorm i va estar presidida per l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i va comptar amb la participació de les regidores d’Igualtat i Dona dels municipis de Benidorm, l’Alfàs de Pi, La Nucia, Polop, La Vila i Altea.

El repertori que s’està treballant per a aquest concert està fonamentalment vinculat a la dona, ja que comptarà entre les seues peces amb l’estrena de l’obra ‘Fantasia Espanyola’, de la compositora Regina Artero.

Com avantsala al concert, en el mateix Saló Llevant del Hotel Melià Villaitana a les 19.00hores, la mateixa directora Irene Isabel García Esteban oferirà una xerrada sota el títol ‘La dona a la Direcció d’Orquestra’. García Esteban està formada al Conservatori Professional de Música ‘Ángel Barrios’ de Granada i ha estat guanyadora del Primer Premi del III Concurs de Direcció ‘Amics de la música’ de Dúrcal i del Primer Premi del III Concurs Nacional de Direcció ‘Mestre Galindo’ de Calasparra.

Al marge d’aquest acte comarcal “cada poble està programant les seues activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona; activitats que es donaran a conèixer en els pròxims dies.

Pin It on Pinterest