Select Page

La regidoria de Foment de l’Ocupació ha donat a conèixer que el proper 27 de febrer tindrà lloc una jornada d’orientació laboral a les instal·lacions de la FPA  (Formació de Persones Adultes) a les 9:30 hores.

Maria Antonia Laviós, edil de l’àrea, va mantindre una reunió amb la responsable del centre LABORA de Calp, en la que informaven que es portarien a terme diverses accions en pro de l’ocupació. Una d’estes iniciatives és la jornada que han preparat per al dia 27 i que estarà impartida per la pròpia Tècnica d’Orientació del servei, qui es desplaçarà fins al nostre municipi, com es va acordar en aquell encontre.

“Des de la regidoria de Foment de l’Ocupació pensem que estes jornades són molt importants per a la població, ja que el seu objecte és ajudar i assessorar els usuaris del servei perquè desenvolupen les competències necessàries i així maximitzar les seues possibilitats a l’hora de trobar una feina”, ha explicat la regidora; qui també ha qualificat de forma positiva “que estes jornades es realitzen al nostre municipi i no siga necessari  desplaçar-se fins a Calp”.

Tots els interessats en participar d’esta jornada tenen fins al dia 25 de febrer per inscriure’s a la segona planta de la Casa de Cultura, on està ubicat el servei de l’Agent de Desenvolupament Local.

Pin It on Pinterest