Select Page

MOLINA VÒLEI       3

ALTEALIFE CVA     0

Parcials.- 25-14, 25-19 i 25-14.

Dur revés el que va patir l’Altealife CVA en el seu desplaçament a terres murcianes per enfrontar-se al Molina Vòlei. Les locals, que s’han reforçat en les últimes setmanes per eludir el descens, van sortir en tromba des del xiulet inicial conscients del que es jugaven en este partit.

El primer set va ser un calc dels dos següents, on l’equip alteà va cometre molts errors i imprecisions, sobretot en la recepció. A més, l’aportació en atac dels nous fitxatges del Molina Vòlei va ser determinant, on les eixides per les puntes en l’Altea a penes eren possibles. Tan sols en el transcurs del segon set, l’equip alteà va tindre una oportunitat d’enganxar-se al partit però va ser un miratge.

Per tant, partit per oblidar, per a alçar-se i seguir lluitant, ja que encara queda molta lliga. Huit partits per disputar, huit finals que tindrà l’equip alteà a partir d’ara, en una competició en què les alteanes segueixen depenent d’elles mateixes per a la permanència un any més en categoria nacional.

La primera d’elles serà el pròxim diumenge 2 de febrer, on després del periple durant les dues últimes jornades de jugar com a visitant, les jugadores que dirigeix Javi Mora jugaran a casa davant el Mintonette Almeria al Palau d’Esports d’Altea, a partir de les 12:00 hores.

Pin It on Pinterest