Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria d’Infraestructures, adquiria el passat mes de desembre un local de 630m2, ubicat al c/ Alfàs del Pi número 1, que destinarà a “cuartelillo” o base d’operacions; punt de eixida i arribada dels peons d’escombrat amb els carrets manuals i zona d’apilament de materials. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Diego Zaragozí.

Segons els detalls oferts per l’edil, el cost d’aquest nou local municipal ha ascendit a 209.000€ i suposarà una millora en els serveis de neteja i emmagatzematge, “ja que la seua cèntrica situació reduirà al mínim el temps de desplaçament dels operaris des del punt de eixida fins a la zona d’escombrat assignada i tornada a la nau a la fi de la jornada”. Un temps que s’incrementa de forma considerable en temporades altes donada l’alta densitat de trànsit.

“Alhora, es reduirà el temps de resposta davant d’imprevistos, ja que la gran mida d’aquest local permet l’emmagatzematge de materials com pot ser sorra per accidents, tanques i altres”; ha afegit Zaragozí, que ha matisat que “tenint en compte l’escàs espai disponible al magatzem municipal, amb l’adquisició d’aquest local s’amplia la capacitat d’emmagatzematge i es guanya en flexibilitat operativa”.

El responsable municipal d’Infraestructures ha valorat de forma molt positiva l’adquisició d’aquest local perquè “aquest reuneix els requisits d’ubicació, capacitat d’emmagatzematge de material, espai per habilitar zona de vestuari, porta de garatge per a l’accés i aparcament de vehicles, zona de rentat i aplec per als carros d’escombrat i mòduls per a les oficines del servei, de manera que segur es dinamitzaran els serveis de neteja i emmagatzematge municipal”.

Diego Zaragozí ha conclòs l’anunci de l’acció qualificant-la com “doblement beneficiosa per al municipi ja que el preu del local finalment ha estat 80.000€ inferior a què al principi es sol·licitava i sobretot perquè permetrà la millora d’alguns dels serveis que es presten a la ciutadania”.

 

 

Pin It on Pinterest