Select Page

El regidor d’Esports, Pere Barber, ha donat a conèixer les activitats esportives incloses en la iniciativa “Fes esport aquest Nadal”, que tindran lloc el 26 i 27 de desembre a Altea.

El responsable de l’àrea ha informat que els esports que es podran practicar són handbol, bàsquet, futbol, futbol sala i vòlei. “Són activitats pensades per als xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys per gaudir de les vacances de Nadal a l’hora que es fomenta l’esport”, ha explicat l’edil.

Totes les activitats començaran a les 10:30 hores a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva, on es podrà assistir sense inscripció prèvia el mateix dia. Els interessats s’han de presentar el dijous 26 al Palau dels Esports per jugar a handbol, al Pavelló Garganes per fer bàsquet i finalment a la gespa artificial per practicar futbol. De la mateixa manera, el divendres 27, els xiquets i xiquetes que ho desitgen han d’assistir al Pavelló Garganes per jugar a futbol sala i al Palau dels Esports per practicar vòlei.

Pere Barber anima als xiquets i xiquetes d’Altea a participar d’esta iniciativa i també ha recordat que el dia 27 per la vesprada, tant els més menuts com els adults, poden gaudir de la tretzena cursa San Silvestre a les 20:00 hores amb eixida des de la Plaça de l’Ajuntament (Plaça Jose Mª Planelles).

Pin It on Pinterest