Select Page

La regidoria de Joventut encapçalada per Marta Lloret, organitza demà, 14 de desembre, una activitat de joc per a grups entre 2 i 6 persones basat en un antic joc suec. Serà el dissabte dia 14 de desembre des de les 16:30 hores al Centre Juvenil amb demostracions d’aquest joc, “5 pepinos”, i “Kaboom Universe”. El torneig començarà a les 18 hores.

Com ha explicat la regidora, ‘’els premis seran els jocs “Carnaval de monstruos”, per al 1r guanyador, i per al 2n, el joc “Kaboom Universe” del qual es faran les demostracions. A més a més, es farà un sorteig entre tots els assistents del mateix joc’’.

La mecànica del joc és molt senzilla: es reparteixen 7 cartes per a cada jugador. En cada ronda el jugador inicial baixa una basa i el següent ha d’igualar, superar o bé tirar la carta més baixa que tinga, així fins l’últim jugador.

Qui guanye la basa, comença el següent torn, així segueix la ronda fins l’última basa que és la important. Qui la guanye, s’emporta el mateix nombre de “pepinos” que hi ha a la seua carta. El primer jugador en emportar-se 5 “pepinos” queda fora de la competició. L’últim jugador que quede sense eliminar guanya la partida.

Per participar cal inscriure’s enviant un correu a joventut@altea.es

 

Pin It on Pinterest