Select Page

El Centre Juvenil d’Altea acull demà, 13 de desembre, la segona part de les ‘Jornades de Voluntariat Jove’, organitzades per la regidoria de Joventut, i que s’han dividit en dos vesprades sent la primera el passat dia 5.

Com ha recordat la regidora de l’àrea, Marta Lloret, ‘’l’activitat de demà es centrarà en la recollida de joguets nous, no sexistes i no bèl·lics amb l’objectiu que cap xiquet i xiqueta d’Altea es quede sense joguets este Nadal’’. Lloret ha explicat que ‘’seran els joves d’Altea els voluntaris i encarregats d’arreplegar i guardar els joguets i, a més a més, donaran el berenar a tots els donants’’. L’horari de l’activitat serà de 16:30 a 19:30 hores.

Marta Lloret ha fet una crida a la solidaritat d’alteans i alteanes perquè participen d’esta activitat a través de la donació de joguets. Tot el material recollit es donarà als Servicis Socials municipals perquè en facen un repartiment als xiquets i xiquetes més necessitats.

Per participar d’esta activitat, sent voluntari i donant berenar o recollint joguets, cal ser major de 12 anys, l’edat mínima del voluntariat, i telefonar als números 619 021 920 ó 646 251 224.

Marta Lloret ha fet un balanç molt positiu de les activitats del passat dia 5. Els i les joves d’Altea van fer les seues pròpies samarretes i van tenir l’oportunitat d’escoltar voluntaris de les associacions locals com Creu Roja, Corazón Exprés, De Amicitia i Cáritas i conèixer la important tasca que desenvolupen en àmbits com la infància, la tercera edat, el medi ambient, etc.

Pin It on Pinterest