Select Page

La PDM neteja, des de primera hora del matí, les zones afectades

La passada nit Altea es veia afectada pel temporal marí a la seua zona costera. A causa d’esta fenomen meteorològic l’estat de la mar empitjorava i s’alçava un fort onatge acompanyat de pluja que ha provocat danys a la costa alteana.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat dels regidors d’Infraestructures i de la PDM, Diego Zaragozí; Turisme, Xelo Gonzàlez;  Urbanisme, Jose Orozco; i Patrimoni, Rafael Ramón, han cursat visita este matí a les zones afectades, com ara la platja de l’Espigó, per valorar els desperfectes causats pel temporal de mar i ‘’actuar el més ràpid possible per tornar a la normalitat’’, comentava el regidor responsable d’Infraestructures i la PDM, Diego Zaragozí.

Com ha explicat el propi Zaragozí, ‘’a causa del temporal la mar ha tret molta pedra als passejos marítims, hi ha zones especialment vulnerables, com ara el Passeig Sant Pere, davant de l’hotel San Miguel, on s’han hagut de tallar uns metres de passeig. A la platja de l’Espigó també ha hagut moviments de la pedra i alga que han arribat fins la zona de vianants. Però la major part dels desperfectes són danys menors’’.

El regidor ha informat que des de primera hora del matí efectius de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal (PDM) estan netejant les zones de passeig i platja afectades i retirant les pedres, algues i fustes que ha tret la mar.

‘’En el moment que remeta el temporal valorarem l’estat en què han quedat les platges’’, explicava Zaragozí. ‘’No obstant això, -ha destacat el regidor-, no hem de lamentar desperfectes greus i gràcies a la tasca de la PDM les platges i passejos d’Altea estan tornant a la normalitat ràpidament’’.

Pin It on Pinterest