Select Page

El duo aleví format per Iraya Molina i Adriana Rivera i el trio infantil compost per Emma Alós, Rocio Carrión i Lucia Llorens es proclamaven campions de la Lliga Interclubs, dissabte passat a Alacant. El conjunt Benjamí va aconseguir ser subcampió i el prebenjamí va quedar quart.

Diumenge a Alcora, Castelló, se celebrava l’última competició autonòmica de l’Trofeu Federació de Conjunts en què les gimnastes d’Altea es van col·locar entre els 10 millors de la Comunitat Valenciana.

Després d’aquesta competició autonòmica, la responsable i entrenadora Verónica Bódalo feia la següent reflexió: “aquesta és una competició difícil amb molt nivell. La nostra comunitat és una de les més fortes a nivell nacional i això ens fa treballar moltíssim per poder estar amb les nostres gimnastes a autonòmics i nacionals”.

Pin It on Pinterest