Select Page

El dissabte 16 de novembre tindrà lloc la I Trobada Altea paradís de la MTB, organitzat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, el col.la  boració amb el Club Ciclista Altea i el patrocini de l’Cycling Hotel Cap Negret. Així ho ha donat a conèixer el regidor d’Esports, Pere Barber.

Segons les dades ofertes per Barber, la eixida tindrà lloc a les 10:00h des de l’Hotel Cap Negret. Els recorreguts del traçat són dos, un de 25km amb pendent de 239 m. acumulada i un altre més llarg de 40km amb 700 m. de pendent acumulada amb una dificultat mitjana.

La inscripció és gratis i inclou samarreta i dorsal de l’esdeveniment, avituallament, dutxa en poliesportiu i guarda més aparcament de la bici a l’hotel Cap Negret.

Les inscripcions s’han de realitzar per WhatsApp al 690 907 161 fins a dijous que ve 7 de novembre.

Pere Barber anima a la participació i comenta que “si el temps acompanya serà una jornada d’esport, oci i germanor entorn de la bicicleta que segur gaudirem”.

Pin It on Pinterest