Select Page

El passat dijous, visitava les instal·lacions del Club Nàutic al port d’Altea, Emili Obiol, director general de Ports, Aeroports i Costes, acompanyat per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; la regidora d’Educació, Vicenta Pérez; i el regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, José Orozco.


A la trobada també hi van assistir diversos representants del sector nàutic d’Altea: Cristóbal Pla; president de la CUPA (Cooperativa d’Usuaris del Port d’Altea); Antonio Lloret, patró major de la Confraria de Pescadors d’Altea; Agustín Lloret; Enginyer Cap Àrea Centre; Francisco Fresneda, vicepresident del CN Altea; Vicente Ferrer, secretari de la Junta del CN Altea; i Joaquim Such, gerent de l’entitat.


Durant la reunió es van tractar diferents incidències i necessitats del sector pesquer i recreatiu del port d’Altea, destacant la situació de la concessió del Club Nàutic d’Altea. Tots els representants van transmetre personalment les seues necessitats i propostes al director general, que es va comprometre a estudiar i tractar de resoldre-les totes.


Part important de la reunió la va ocupar la situació del Club Nàutic i la pròxima finalització, al juny de 2020, de la concessió. L’Ajuntament li va transmetre al director general la seua satisfacció amb la tasca del Club Nàutic i la urgència de les renovacions de les concessions.
Així mateix, i prèviament a aquesta reunió oberta, Emili Obiol es va reunir amb els representants municipals, encapçalats per l’alcalde, per tractar la situació de l’expedient del Portet de l’Olla.


Des de l’Ajuntament li van transmetre les demandes efectuades a la conselleria de Transició Ecològica, i a la conselleria d’Obres Públiques, perquè incloguen el rescat de la concessió del Portet i l’exigència de la no renovació. Al mateix temps li van transmetre els avanços produïts de cara a la protecció de tota la zona com a monument natural.

Pin It on Pinterest