Select Page

L’artista local Tachi Lloret ha donat al municipi d’Altea, el quadre que va pintar en directe durant la gala de presentació d’Altea Capital Cultural Valenciana 2019-2020 que va tenir lloc el passat 16 de juny. La recepció de l’obra ha anat a càrrec de l’alcalde, Jaume Llinares; l’edil de Cultura, Aurora Serrat, el regidor de Patrimoni, Rafael Ramón i la regidora d’Educació, Vicenta Pérez.

Es tracta d’una obra, de grans dimensions, homenatge a tres dels pintors establerts a Altea amb més projecció i ja morts, com són Batiste Sant Rok, Eberhard Schlotter i Juan Navarro Ramón. Quadre que serà exposat a la Casa de Cultura.

L’Alcalde ha destacat la qualitat pictòrica de l’obra de Tachi Lloret, la seua espectacularitat en la creació i ha agraït a l’artista la donació, perquè amb ella se segueix augmentant el fons pictòric del municipi i el patrimoni cultural alteà.

Pin It on Pinterest