Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha rebut hui la incorporació d’11 joves, menors de 30 anys, gràcies al programa ‘Avalem Joves Plus’ del ‘Servei Valencià d’Ocupació i Formació’ (LABORA), de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Un pla integral de formació i ocupació per a la contractació de joves desempleats (EMPUJU) i joves qualificats desempleats (EMCUJU), que dóna l’oportunitat de millorar l’ocupabilitat i adquirir experiència durant un any a entitats locals.

Entre els joves que han començat,  5 pertanyen a grup EMPUJU i ocuparan els següents càrrecs: Javier Fuster, auxiliar administratiu; Amy Loïs Abe, informadora turística; Matías Martínez, auxiliar de biblioteca; Matías Marín, conserge; Carlos Heyd, community manager. Els 6 joves restants que pertanyen a l’ EMCUJU són: Alba Asensio, arquitecta tècnica; Andrea Galiana, ingeniera d’obra civil; Antoni Cabrera, tècnic en normalització lingüística; Inés Dabbs, treballadora social; Blanca Revert, tècnica en participació ciutadana; i Anna Pascual, periodista.

L’alcalde ha presidit l’acte de benvinguda als joves en el que s’ha procedit a la signatura del conveni de col·laboració. Jaume Llinares junt a la regidora de Foment de l’Ocupació, Maria Antonia Laviós, els ha explicat quina serà la seua ocupació al Consistori i els beneficis d’este programa, que ha sigut subvencionat pel Fons Social Europeu i s’ha atorgat a l’Ajuntament per un import de 200.000€.

La regidora de l’àrea ha destacat que ‘’l’Ajuntament d’Altea aposta per este tipus de plans que afavoreixen nous models productius amb la implicació d’empreses, administracions públiques i persones treballadores’’.

‘’Este programa ofereix als joves l’oportunitat d’agafar experiència en els diferents àmbits en els que desenvoluparan la seua feina i els servirà per fer currículum a una administració pública com és l’Ajuntament. També ens ajuden amb el treball del dia a dia, així que és una col·laboració en la que ens beneficiem totes i tos, tant els joves de l’Administració com nosaltres de la seua tasca”, ha conclòs l’edil.

L’acte ha finalitzat amb una foto de família amb l’alcalde, els regidors i la nova plantilla de joves de l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest