Select Page

Pau Rodrigo, membre del Club Ciclista CronoBike Altea, ha participat entre el 18 i el 22 d’agost en la XIX edició París-Brest-París Randonneur organitzada per l’Audax Club Parisien. El ciclista alteà ha completat el recorregut més dur del món, 1.200 km, en 89 hores i 22 minuts.

La París-Brest-París és una prova ciclista de llarga distància i autosuficiència, no competitiva, que se celebra cada 4 anys. Consisteix a completar el recorregut de 1.200 quilòmetres de distància en menys de 90 hores. El recorregut no està marcat prèviament, fins i tot poden haver-hi múltiples camins, l’important és arribar als punts de control i segellar el carnet de “randonneur”.

Pot participar qualsevol afeccionat encara que prèviament han d’acreditar haver completat unes altres “brevets” de menor distància (generalment de 200, 300, 400 i 600 quilòmetres). Enguany han participat més de 6.000 persones provinents de diferents països del món.

Pin It on Pinterest