Select Page

El pressupost de l’actuació ascendeix a 10.000 euros.

La passada setmana es va desenvolupar la millora i rehabilitació del sòl del parc de la Carrasca a Altea. Segons expliquen des de la PDM “es reposarà el paviment de cautxú continu, substituint els antics materials per uns altres mes resistents en la línia de les actuacions dutes a terme en la resta de parcs del municipi”. El pressupost de l’actuació ascendeix a 10.000 euros.  Els treballs consten de dues parts. D’una banda la retirada del material antic i reforma de l’espai de jocs, i la segona consistirà en la instal·lació del nou material.

Des de l’empresa assenyalen que “a més de retirar tot el cautxú antic també s’emplenarà la zona amb l’objectiu de condicionar-lo a les noves necessitats del material que s’utilitzarà”. Cal destacar que aquestes millores les està realitzant una empresa especialitzada en la instal·lació d’aquest tipus de material i es preveu que tota la regeneració del Parc de la Carrasca estiga conclosa a principis d’esta setmana.

 

Pin It on Pinterest