Select Page

Dimecres tenia lloc la vintena reunió del Consell Local de Comerç i Turisme, la primera de la nova legislatura, que van encapçalar els nous regidors de les àrees respectives, Miguel de la Hoz i Xelo Gonzàlez.

Els regidors van aprofitar l’ocasió per presentar-se als membres d’este òrgan municipal i la presidenta del Consell, Xelo Gonzàlez, va anunciar que es mantindrà la unitat d’àrees del Consell de Comerç i Turisme, sense separar-les.

Entre els punts de l’ordre del dia destacava la presentació final de l’Estratègia de Turisme Sostenible 2030, a càrrec de Tono Franco i de Carlota Pérez, de l’Empresa Globaldit. Els eixos d’acció de la mateixa són: qualitat de l’experiència, identitat, posicionament i venda, negoci tot l’any i gestió turística.

Així mateix, també es va acordar seguir amb el calendari establert i es proposarà un nou calendari en gener de 2020, adaptant les sessions en dates de temporada baixa per facilitar l’assistència del sector turístic i comercial al Consell.

Pin It on Pinterest