Select Page

Creu Roja a Altea, en col·laboració amb les regidories de Benestar Social i Ocupació de l’Ajuntament posa en marxa cursos formatius per millorar competències i adquirir coneixements que faciliten la incorporació al mercat laboral d’aquells col·lectius amb més dificultats per a la inserció laboral.

Manipulador d’aliments, carretó elevador, anglès d’atenció al públic, competències personals per a l’ocupació, informàtica i xarxes per a la recerca de feina, mercat de treball, entrevista de selecció i tècniques de recerca de feina són alguns dels cursos que s’ofereixen des de l’entitat per poder desenvolupar, no només les capacitats tècniques en la recerca de feina, sinó també la competències personals com ara el treball en equip, la comunicació o la capacitat d’aprenentatge, entre d’altres.

Els cursos s’estan desenvolupant des del passat 10 de juny a les aules de formació de l’Assemblea Local de Creu Roja Espanyola a Altea i estan finançats per Creu Roja i l’Ajuntament d’Altea, i compten amb la col·laboració de Tècnics del LABORA, LEROY MERLIN i INTEREMPLEO; així com voluntaris especialitzats en l’àrea de drets laborals, motivació cap a l’ocupació, perspectiva de gènere i orientació laboral per desenvolupar els tallers. El que suposa una aposta per una estratègia conjunta que millore la competitivitat dels aturats davant del mercat de treball i que els forme per millorar el seu currículum i la confiança en si mateixos.

Més informació i inscripcions a la seu local de Creu Roja Altea. C / Consell nº 6 o al telèfon 965 84 31 83.

Pin It on Pinterest