Select Page

Diversos dels edils del acabat d’estrenar equip de govern, amb l’alcalde Jaume Llinares al capdavant, visitaven en el dia d’ahir el CP Garganes, on els alumnes de 6è de Primària han desenvolupat el projecte de recerca “Ciutat 11”. Un projecte desenvolupat per Creu Roja Espanyola, que té per objecte detectar les problemàtiques en matèria de Medi Ambient, Seguretat, Integració i Accessibilitat del municipi.

Quaranta-cinc alumnes de l’últim curs de Primària del CEIP Garganes han treballat conceptes com la igualtat, els drets humans i la participació ciutadana; així com han pres consciència de la necessitat de conèixer i protegir el medi ambient, a través del projecte “Ciutat 11”. Per a això, l’alumnat es va convertir en agents de sensibilització que van investigar els problemes que presenta el municipi per arribar a ser una Ciutat inclusiva, segura, resilente i sostenible.

Tècnics de Medi Ambient, Patrimoni i Dependència; Associacions de Veïns d’Altea la Vella i Casc Antic; Associacions com Cor Expess, Integra o Tapis costat la Policia Local i a l’empresa VERD Consultoria Ambiental han col·laborat en la investigació responent a les preguntes de l’alumnat sobre els problemes que pateix el municipi en aquests àmbits.

Finalment, els alumnes i les alumnes han elevat aquests problemes i les seues propostes per a possibles solucions als responsables municipals, convertint-se així en agents de participació ciutadana.

El projecte ha estat realitzat baix el paraigua del Pla de Cooperació Internacional i Finançat per la Conselleria de Cooperació i Solidaritat, per la qual cosa comptarà amb la visita de la directora general de Cooperació i solidaritat Antonia Moreno.

Pin It on Pinterest