Select Page

Altea acull del 9 al 15 de juny el Torneo Europeo de Veteranos de Baloncesto, una trobada en el qual competeixen un total de 60 equips de diferents països europeus, tant femenins com masculins i que congregarà a mig miler de persones.

El diumenge 9 a les 21:00 hores es celebrava a la plaça de la Pau el Open Day, inaugurant el torneig i presentant als països participants. Més de 500 persones, entre jugadors i acompanyants, gaudiran del torneig i entorn d’Altea.

Enguany, la localitat veïna de Calp és subseu del torneig, on se celebrarà una festa hui dia 11 de juny, a partir de les 21:00 hores al parc de la creativitat. El dissabte 15 de juny tindran lloc totes les finals del torneig.

El regidor d’Esports en funcions, Pere Barber, ha desitjat sort a tots els participants, ha agraït a l’organització haver triat Altea com a seu i ha destacat la col·laboració per part de l’ajuntament en la cessió de les instal·lacions i realització del torneig.

Pin It on Pinterest