Select Page

La regidora d’Urbanisme i el regidor de Cultura fan una primera visita amb representants de l’empresa adjudicatària i la direcció facultativa.

Com ja es va anunciar, la Conselleria de Cultura invertirà 202.000 euros en la I Fase de la Rehabilitació de la Casa Gadea; obra que ha sigut adjudicada a través d’un concurs públic a l’empresa alteana Ripoll Construcciones.

A falta d’ultimar algunes qüestions tècniques, ahir es va produir una primera visita de coordinació a la qual van assistir la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, i el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, acompanyats per l’arquitecte tècnic municipal, representants de l’empresa adjudicatària i el director facultatiu de les obres.

La visita va servir per coordinar el calendari d’actuacions amb la finalitat que les obres, que tenen un període d’execució de cinc mesos, es puguen iniciar a finals de juny. Imma Orozco va mostrar la seua satisfacció “per poder donar esta notícia després de dos anys de treball en els quals l’Ajuntament va encomanar la redacció d’este projecte i ha negociat la participació de la Conselleria de Cultura en la intervenció”. A això, afegeix, “hem de sumar la bona notícia que una empresa alteana amb la trajectòria de Ripoll haja sigut l’adjudicatària del concurs obert impulsat per la Conselleria”.

Per la seua part, Diego Zaragozí explicava que “esta actuació s’emmarca dins del projecte de present i futur que hem plantejat per a Gadea com a seu de les càtedres Anetta Nicoli de la UMH i Enric Valor de la UA i part imprescindible del projecte cultural alteà que ens ha valgut el reconeixement com a Capital Cultural”.

Amb esta actuació l’Ajuntament continua consolidant la seua aposta per la recuperació del patrimoni històric i la potenciació de la cultura com a element diferenciador.

Pin It on Pinterest