Select Page

La Corporació Municipal ha aprovat en Sessió Plenària sol·licitar a la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport la delegació de competències per a l’actuació del Pla Edificant a l’IES Bellaguarda, per a la millora en les instal·lacions del gimnàs i la reparació de filtracions a la última planta. Així mateix, aprovava la memòria tècnica de l’esmentat projecte i en tercer lloc donava el vistiplau a la memòria valorada per a l’execució de les obres del nou menjador al CEIP els rotes.

Aquests tres documents s’han de remetre a la Conselleria per al seu estudi i valoració. Es tracta d’uns tràmits administratius necessaris previs a l’execució dels projectes de millora que el Pla Edificant contempla per al municipi d’Altea, valorats en més de milió i mig d’euros i dels quals es beneficiaran els 5 centres públics alteans.

Com ha recordat l’edil d’Educació, Vicenta Pérez Barber, en la sessió plenària, “aquesta sol·licitud de competències forma part de les 8 que es van acordar en Consell escolar Municipal per als centres educatius d’Altea i que suposarà una dotació econòmica per al municipi de més d’1 milió i mig d’euros “.

Pin It on Pinterest