Select Page

Jaume Llinares rebia la setmana passada al nou president d’ALCEA, Diego Coello i a la vicepresidenta, Pepa Moltó, que han volgut presenta-se davant l’alcalde com a nous membres de la junta directiva de la Associació Local de Comerciants i Empresaris d’Altea; a més a més, de convidar-lo a l’acte de presentació que tindrà lloc el proper 8 d’abril a les 20:30h a la Casa de Cultura.

Una presentació de nous directius en la que també s’acomiadarà a la anterior junta, presidida per Isabel Martínez. En acabar l’acte, ALCEA oferirà un vi d’honor per als presents.

A la reunió amb l’Alcalde, Jaume Llinares va tindre paraules de bons desitjos per als nous representants d’ALCEA i va destacar “la importància de tindre una asociació d’empresaris i comerciants forta al municipi, per tal de treballar conjuntament amb el consistori i contribuir a la dinamització del sector”.

Pin It on Pinterest