Select Page

Un any més, la regidoria de Cultura posa en marxa el cicle de concerts La Ruta de les Ermites. Un projecte consolidat de la Setmana Santa Alteana, que s’inaugurarà el 11 d’abril a l’Església Parroquial de Santa Anna d’Altea la Vella, amb un concert de flauta i piano i conclourà el 20 d’abril a l’Ermita de Sant Lluís amb música tradicional valenciana; així ho han donat a conèixer l’edil d’àrea, Diego Zaragozí i el director de la iniciativa, Juan Tomàs Laviós.

Són nou els concerts que tindran lloc en els diferents temples i ermites del municipi, però amb una excepció respecte a edicions anteriors. No hi haurà concert a Vila Gadea perquè l’espai estarà en obres, segons els detalls oferts per Zaragozí; qui ha agraït a les distintes comissions de festes de les ermites la seua col·laboració i el suport que donen a aquesta exitosa iniciativa cultural de la Setmana Santa alteana.

Per la seua banda, Juan Tomás Laviós, responsable tècnic de la Ruta, ha detallat el programa de concerts, indicant que “la programació, com sempre, serà variada i es podrà escoltar des de solistes, a agrupacions amb música religiosa, música clàssica, música barroca , música tradicional valenciana i música espanyola, entre altres gèneres”. “A més a més, entre els músics participants en els concerts, hi haurà un nodrit nombre d’alteans i destacades figures i veus”. Ha afegit Juan Tomás Laviós.

Tots dos han coincidit a convidar alteans, residents a la comarca i visitants a gaudir d’aquests concerts gratuïts celebrats en la seua majoria a les ermites del terme municipal, situades en els bells paratges de l’horta alteana.

CONCERTS

  • 11 abril a les 19: 00h. Impressions Romàntiques. Flauta, Anna Alvado; piano, Elías Maestresala. Església de Santa Anna, Altea la Vella.
  • 13 d’abril a les 12:00h. Trio Donizetti. Flauta, Bart Bakker; violoncel, Rosa Vidal; piano, Jacqueline Hehakaya. Ermita de Santa Bàrbara.
  • 14 d’abril 18:00h. Les Set últimes paraules de Crist a la Creu. Quartet Almus i soprano Pepi Lloret. Església Parroquial Mare de Déu del Consol.
  • 15 d’abril a les 19: 00h. Live the Clarinet. Sinfonietta Altea -Quartet de clarinetes-. Ermita de Sant Isidre.
  • 16 d’abril a les 19: 00h. Cançons, repertori de música francesa, italiana i espanyola. Baríton, Xavier Galán; Flauta, Francesc Varoch; piano, Miquel Carbonell. Convent de l’Olla.
  • 17 d’abril A les 19:00h. Trio Obvice. Oboè, Anabel Querol; Violí, Daniel Bertomeu; Violoncel, Viesturs Verbastiks. Ermita de Sant Roc.
  • 18 d’abril a les 19:00h. Dues Vora Mar. Violí, Angela Llinares; Piano, Diana Orduña. Ermita de Sant Antoni.
  • 19 d’abril a les 12:00h. Quartet de Corda i Clarinets Musicaltea. Clarinets: Maria Zaragozí i Santiago Sánchez. Vilolines: Beatriz Arzúa i Alex Jordán. Viola, Alberto Rodríguez i Violoncel, Maria Igual. Ermita de Sant Tomàs.
  • 20 d’abril a les 12:00h. Soca a Arrel. “Música de per ací”, tradicional valenciana. Ermita es Sant Lluís.

Pin It on Pinterest