Select Page

El dimecres 13 de març tenia lloc la 18a reunió ordinària del Consell de Comerç i Turisme, donant la benvinguda a 2 nous membres, ASUCOVA i l’Associació de Comerciants Concessionaris del Mercat Municipal, sent un total de 23 els membres participants.

Respecte a l’àrea de comerç, s’informava de les campanyes comercials previstes per a aquest 2019, les 3 jornades gastronòmiques i les 3 campanyes de tiquets. A més, en l’àmbit del Pla de Dinamització Comercial, es donava compte dels cursos que s’estan oferint en aquest moment de xarxes socials en els seus 3 nivells; el proper curs d’idiomes a celebrar-se al mes de maig-juny i dins el projecte “Compra amb Art” les presentacions dels projectes escollits en els diferents establiments comercials, que estaran exposades al públic del 15 de març fins al 31 de maig.

També s’informava als assistents de la feina que s’està realitzant en l’elaboració de la nova ordenança del mercat municipal, ja que l’existent data del 1998.

Pel que fa a Turisme, des de l’àrea es donava compte de l’inici de les gestions per contractar un Pla Estratègic de Turisme que perfile les línies futures a seguir en els propers anys comptant com a pilar bàsic el turisme sostenible.

Així mateix, s’avançaven els projectes en què el departament de Turisme té previst invertir; el Cycling friendly, com a punt de referència per als ciclistes amb la instal·lació de 3 punts de reparacions bàsiques perquè puguen fer ús de les diferents eines a la seua disposició.

El Tour and Kids, és una campanya de la generalitat valenciana on s’elabora un fullet especialment enfocat al turisme familiar amb xiquets i xiquetes i s’indiquen les diferents activitats que es poden realitzar a la zona.

El Conveni amb Avibe -Associació Empresarial d’Agències de viatges- per organitzar cursos especialitzats en el sector turístic i networkings o reunions de treball.

El Dog friendly, en aquest projecte els establiments tant comercials com de restauració i hotelers haurien d’aconseguir un certificat en què s’indique que es permet l’accés a mascotes.

I Com estan vostès Costa Blanca Tour; empresa que ha signat un conveni amb el Patronat Costa Blanca per a realitzar una gira per la província i es considera interessant que actuen a Altea com a promoció del turisme familiar.

Un altre dels punts de l’ordre del dia feia referència a l’assistència a properes fires, on la tècnica de turisme ha explicat que es va a assistir a finals de març a les fires “B-Travel”, a Barcelona, ​​i “MedSeA” en el port d’Alacant.

Finalment es comentava que el Tren Turístic està en període de licitació i el termini de presentació d’ofertes expira l’1 d’abril.

Pin It on Pinterest