Select Page

L’associació comarcal espera comptar amb la solidaritat del municipi.

Els edils d’Igualtat, Vicenta Pérez i Benestar Social, Diego Martínez; juntament amb la coordinadora d’Anémona a Altea, Yolanda Cebrián i la presidenta de la junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Altea, Vicenta Zaragozí; han presentat aquest matí la quarta edició de la Marxa Solidària Contra el Càncer de Mama. Tindrà lloc el diumenge 24 de març, sota el lema “Por ti, por ellas… Ponte en movimiento”, a la qual es suma la AECC d’Altea, amb el lema “Caminem junts contra el Càncer”.

La marxa s’emmarca en la programació dels actes commemoratius del Dia de la Dona, perquè com ha destacat l’edil d’Igualtat, “és fonamental donar suport a la dona i a la lluita contra el càncer”.

La jornada donarà començament a les 10:00 hores a la Plaça de l’Ajuntament i la presentació estarà ambientada a càrrec de Ràdio Altea. L’eixida de la marxa serà a les 10:30 hores i estarà amenitzada per la batucada Sonats. El recorregut passarà pel Camí Fondo, fins a arribar a Altea la Vella i finalitzarà de nou en la Plaça de l’Ajuntament, on hi haurà instal·lada una barra a preus populars, a càrrec de la Comissió del Crist del Sagrari. La regidora de l’àrea ha informat que, “en finalitzar la marxa hi haurà tallers sorpresa”.

Pel seu costat, l’edil de Benestar Social ha manifestat que, “un any més se celebra aquesta marxa reivindicativa contra aquesta xacra de la societat com és el càncer”. Ha agraït a la AECC d’Altea i a Anémona per la labor que realitzen i ha animat a la ciutadania a participar, “aquest tipus d’accions són necessàries i han de seguir avant, perquè hem d’anar tots i totes de la mà per a avançar i acabar amb aquesta malaltia”.

Enguany, per a col·laborar amb la causa, el preu de la samarreta serà de 8 euros i inclou aigua i fruita. Les samarretes es podran adquirir en els punts de venda establits per les associacions com la Farmàcia Lerma, Farmàcia Vicent, Farmàcia Guillen, Projectes Educatius Altea, Gea Academy, Saló de Bellesa Eva Silvestre, Vigela Estilistes, Perruqueria Tina Márquez i Floristeria Ángela; així com els socis i sòcies d’ambdues associacions.

La coordinadora d’Anémona a Altea ha manifestat el seu agraïment a l’Ajuntament d’Altea per l’ajuda que brinda a l’associació, així com a tots i totes les participants que any rere any continuen sumant-se a la iniciativa, “perquè per a nosaltres és molt important sentir-nos acompanyades en aquesta lluita”. La presidenta de la junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Altea ha agraït a Anémona “la col·laboració que ens ofereix. Sempre és un èxit i no dubte que enguany també el serà. Estem ací per una mateixa causa i junts sumem”. Finalment han animat a la ciutadania a eixir al carrer i lluitar per totes les dones que ho necessiten.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de la AECC, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, de la Diputació d’Alacant, de l’Ajuntament de Benidorm, del Crist del Sagrari i Ràdio Altea.

Pin It on Pinterest