Select Page

La bicicleta va ser la gran protagonista d’ahir en la jornada de la II Ruta MTB al pantà del Castell de Guadalest, que va comptar amb la participació de prop de 200 persones, entre adults i xiquets.

El recorregut va ser de 19 quilòmetres d’anada i 19 de tornada. L’eixida es va dur a terme a les 10:00 hores del matí des de la Ciutat Esportiva, amb destinació al pantà del Castell de Guadalest. A l’arribada al pantà estava disposat un punt d’avituallament en el qual es va repartir aigua i fruita a tots els participants.

Després de finalitzar la ruta, el regidor d’Esports, Pere Barber, va fer lliurament de material esportiu i accessoris de bicicleta que es va sortejar entre tots els participants. Tal com va indicar l’edil, “la ruta ofereix l’oportunitat als ciutadans i ciutadanes d’Altea de recórrer els paratges de la nostra localitat, com és l’entorn natural al riu Algar, fomentant una vida sana i sostenible en combinació amb l’esport i les activitats saludables”. I va afegir que “estem molt satisfets amb l’èxit que ha tingut aquesta segona edició, doblegant pràcticament la participació de l’any passat i demostrant que l’aposta per aquest tipus d’activitats és tot un encert”.

Pere Barber va agrair al Club Ciclista Altea, CronoBike, Adolfo Murillo i Atmosfera Sport per la seua col·laboració, així com a la Policia Local, Protecció Civil, DYA i Ràdio Altea per la seua col·laboració en l’esdeveniment.

Ací pots veure totes les fotos

Pin It on Pinterest