Select Page

Amb la plantació de baladres, xops i lledoners, la realització de tallers infantils i un dinar celebrava, diumenge passat, la regidoria de Medi Ambient el dia l’Arbre, en els voltants del riu Algar. Una activitat a l’aire lliure que van gaudir unes 50 persones, entre adults i xiquets; així ho ha explicat la responsable municipal d’àrea, Beatriu Nomdedéu, que ha valorat molt positivament la jornada.

Entre el mig centenar d’assistents, la jornada va comptar amb la participació activa de l’alcalde, Jaume Llinares i la col·laboració de la comissió de festes de Sant Roc 2018 i als integrants Nomdedéu agraïa la seua implicació.

Segons els detalls aportats per l’edil de Medi Ambient, “es van plantar 50 exemplars de baladre -Nerium Oleander- i 15 arbres de grans dimensions, entre xops blancs -Populus Alba- i lledoners -Celtis Australis-. “Va resultar ser una jornada beneficiosa per al medi ambient, a més d’agradable i divertida per als participants, que vam tenir a més la sort de comptar amb un temps primaveral”; ha conclòs Beatriu Nomdedéu.

Pin It on Pinterest