Select Page

La recentment creada plaça central del mercat acollia dimarts passat una activitat, per part del personal de la Unió de consumidors d’Alacant, destinada a assessorar els usuaris dels drets que posseeixen. “Aquesta acció va generar molt de interès i van ser moltes les persones que es van acostar per preguntar aspectes relacionats amb la seua activitat comercial diària”; comenta l’edil de Comerç, Anna Alvado.

Com ha explicat Alvado, “aquestes accions volen dinamitzar el mercat i que aquest espai siga utilitzat per a realitzar activitats d’interès per a la ciutadania”.

L’edil d’àrea ha avançat que la setmana que es repartiran bosses de roba reutilitzables entre els usuaris del mercat per intentar aconseguir un mercat lliure de plàstics. “Aquest ha estat un dels objectius de la Regidoria i, gràcies a la col·laboració de la EPDM, s’ha aconseguit eradicar en gran mesura la propagació de residus fora de la ubicació del mercat”; ha afegit l’edil.

Anna Alvado es mostra molt satisfeta amb aquesta iniciativa, “considerem que amb la creació d’aquest espai, estem donant la possibilitat de realitzar moltes activitats interessants que ajudaran a aconseguir una imatge més atractiva del mercat”.

Pin It on Pinterest