Select Page

L’Altealife va poder trencar la mala sort de les últimes jornades en el millor moment possible. Les alteanes sabien de la importància del partit enfront del Fuenlabrada i que el seu objectiu per la permanència passava per una victòria enfront de les madrilenyes en aquesta jornada.

Amb tot això i malgrat les nombroses baixes que arrossega l’equip alteà en aquesta segona volta del campionat, les locals van controlar el partit en tot moment. Tan sols en els últims punts del primer set, el Fuenlabrada va ser capaç de prémer a les locals i fins i tot d’adjudicar-se el set. Però l’Altea va saber de nou patir per imposar-se en la primera mànega en un estret 26-24.

Des d’aquest moment l’Altealife va controlar el partit i va saber dosificar el seu esforç, conscient del marcador. De fet, Javi Mora va aprofitar per donar minuts de joc a algunes jugadores de l’equip juvenil per anar agafant experiència en la categoria.

Amb la victòria per 3-0 davant del CV Fuenlabrada s’aconsegueix l’objectiu de la permanència, a falta encara de cinc jornades. Tot un èxit per a un equip que acaba de pujar a Primera Nacional com és l’Altea. Pel tècnic de l’Altealife, “hem tancat el nostre bitllet per jugar l’any que ve una altra vegada en aquesta categoria. Un objectiu difícil i complicat pel nivell que hi ha a la lliga, però que les jugadores s’han guanyat amb molt d’esforç. Ara toca gaudir dels partits que resten i sense pressió”.

El proper partit per a les alteanes serà el dissabte 23 de febrer al Pavelló Municipal Els Plans per enfrontar-se al CV Terol, a partir de les 18:00 hores.

Pin It on Pinterest