Select Page

El passat dimarts es mantenia una reunió entre el regidor d’Esports, Pere Barber, i el responsable de l’empresa TecniVerd, Felip Sansaloni, per comprovar de primera mà l’estat del camp de futbol de gespa natural i buscar una solució que millore el terreny de joc.

“El camp va ser ressembrat el passat mes d’octubre amb un tractament integral i tot pareixia anar bé. Cap a finals d’any va començar a mostrar un mal estat, sobretot per la part central. Pensàvem que amb la parada nadalenca milloraria el seu estat, però no ha sigut així i per això hem demanat esta reunió urgent. Necessitem una solució el més ràpid possible perquè no afecte ni a la UD Altea ni al turisme esportiu que ens visita en estes dates”, explicava Pere Barber.

D’esta reunió va eixir l’acord de fer una ressembra de les zones més afectades del camp, una tractament que es realitzarà després del partit que la UD Altea disputarà este diumenge al Municipal de Garganes. Seguidament es deixarà descansar el camp durant dos setmanes perquè la gespa es reforce i aguante el que resta de temporada.

Finalment, el regidor ha informat que “esta mesura no tindrà cost econòmic extra per a l’Ajuntament, ja que s’inclou dins del contracte de manteniment que ja té la regidoria d’Esports amb esta empresa; i donat que els motius del mal estat han sigut externs a l’ús que se li dóna habitualment al camp”.

Pin It on Pinterest