Select Page

Dimecres passat, 30 de gener, va tenir lloc una sessió extraordinària del Consell Local de Comerç i Turisme amb un únic punt de l’ordre del dia: la sol·licitud realitzada per l’Associació de Supermercats de la Comunitat Valenciana -ASUCOVA i per Hiperber Distribución y Logística- , per efectuar la permuta entre dies festius habilitats per a la pràctica comercial, concretament la sol·licitud d’obertura del dilluns 23 de setembre, festiu d’àmbit local, pel 6 o el 15 de desembre.

La presidenta del Consell, Anna Alvado, informava als membres del Consell que, davant l’acumulació de dies festius, amb motiu de les festes patronals de setembre i, sempre que algun comerç ho sol·licite, l’Ajuntament té l’obligació d’atendre aquesta petició i trencar amb aquesta acumulació de festius, segons preveu la Llei de Comerç de la Comunitat Valenciana.

Després d’un intens debat en el qual es van exposar tots els punts de vista, s’arribava a l’acord de permutar el diumenge 15 de desembre pel dimarts 24 de setembre, festiu local.

Anna Alvado, com a responsable de les àrees de Comerç i Turisme, manifestava que, ‘’des del Departament mostrem la nostra conformitat amb la decisió adoptada ja que Altea és un municipi turístic, amb gran afluència de visitants, també en festes, on es genera una important activitat econòmica, que ha de ser perfectament coberta, per poder donar un servei de qualitat. Tant el sector de la restauració, com les persones que ens visiten o la ciutadania que gaudeix dels dies festius, han de tenir les seues necessitats cobertes, per aquest motiu tancar durant 3 dies consecutius, ens semblava excessiu’’.

Pin It on Pinterest