Select Page

Des de la regidoria d’Infraestructures, el seu regidor, Roque Ferrer, ha informat de noves actuacions de millora al municipi, que donaran inici el proper dilluns 14 de gener.

Com ha apuntat el regidor d’Infraestructures, Obres i Cicle Hídric, “les actuacions estan emmarcades en el projecte de repavimentació general del municipi, pintura viària, millora de l’accessibilitat i renovació d’infraestructures hídriques existents, que consisteixen d’una banda en el fresat i asfaltat de carrers i per una altra en l’execució d’orelletes, ampliació i millora de voreres i renovació de serveis d’aigua potable i clavegueram”.

Pel que fa a les obres de fresat i pavimentació, aquestes tindran lloc als carrers: Camí Volador dels Corbs, el Pla d’Albes, Palangre, Av. Sant Pere -entre rotonda i Punta Albir-, Punta Albir, Ifac, La roda, Les Piteres, Alcoi, Costera Nassos i la Llum, les properes 2 setmanes i progressivament la resta durant 3 mesos que durarà l’obra.

Respecte a les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable i clavegueram, aquestes afectaran el Carreró de la Cova i C / La Séquia, a més de la renovació de la canonada d’aigua potable al Camí del Pontet. En canvi, les obres d’execució d’ampliacions de voreres i orelletes afectarà als carrers Pla d’Albes, Costera Nassos, Camp Preus, L’Alfàbiga, Pintors, Bon Repòs i Ametllers, Av. València, camí Algar -entre rotonda i mercat -, Algar i Llavador.

“Amb la construcció d’orelletes s’amplien les voreres en els extrems dels carrers i aquestes serveixen per donar accés als passos de zebra mitjançant rampes, resolent així l’accessibilitat; escurçant la longitud dels passos de zebra i disminuint el perill perquè els vianants estan menys temps a la calçada. Alhora s’estreteix la via puntualment per reduir la velocitat dels vehicles en el nucli urbà i s’evita així que estacionen en els passos de vianants “. Ha detallat Roc Ferrer.

El regidor d’Infraestructures ha assenyalat que “és un projecte en el que portem treballant des de 2016 i fa aproximadament un any es va contactar amb les empreses subministradores i distribuïdores, tant d’energia com de telecomunicacions -Iberdrola, Gas Natural i Telefónica- perquè executaren totes aquelles obres de millores d’aquestes infraestructures, dins l’àmbit de l’obra, abans que iniciàrem la nostra part de repavimentació, per això hem conviscut els últims mesos amb presència de tanques als carrers, per evitar d’aquesta manera la reobertura de paviments recentment realitzats i el mateix amb el concessionari d’aigua potable i clavegueram que ens va informar de les obres que necessitava el municipi i portarem a terme ara”.

Per a més informació: 

Plànols de descripció gràfica de l’àmbit de l’obra

Projecte de repavimentació viària, millora de serveis existents i accessibilitat en el municipi d’Altea

Pin It on Pinterest