Select Page

Turisme Comunitat Valenciana ha seleccionat al municipi d’Altea per a realitzar, dijous 10 de gener, en el CEAM, una jornada dirigida a tot el sector nàutic autonòmic del Programa CreaTurisme, estratègia per al desenvolupament i impuls de programes de producte turístic altament especialitzats, segmentats i de base experiencial.

Des de la Regidoria de Turisme d’Altea i la Secretaria de Turisme Actiu-Esportiu, s’ha convidat al sector nàutic de la Comunitat Valenciana a participar en algun dels dos grups de treball creats. A les 11.00 hores tindrà lloc la primera sessió de treball que versarà sobre Turisme Nàutic i Activitats Aquàtiques i a les 16.30 hores, el segon grup tractarà el Turisme de Busseig.

Com ha informat l’edil d’àrea, Anna Alvado, durant la jornada es presentaran els requisits definitius per a l’adhesió als programes de Producte CreaTurisme, s’entregaran documents per a l’adhesió, s’informarà sobre les subvencions Turisme Comunitat Valenciana i el tractament per a membres adherits i finalment, es valorarà el Pla d’Actuacions de la Secretaria de Turisme Actiu-Esportiu 2019.

Anna Alvado ha agraït “a Turisme Comunitat Valenciana l’haver triat al municipi d’Altea per a la celebració d’aquesta jornada”. L’edil ha animat “a tot el sector nàutic alteà i comarcal a participar en ella, donada la importància d’aquestes primeres reunions de treball”.

Pin It on Pinterest