Select Page

L’àrea d’Infraestructures i Obres, regida per Roque Ferrer, ha instal·lat baranes, passamans i dispositius de seguretat en la intersecció dels carrers Consell amb Generalitat Valenciana i en els carrers Pont del Montcau, Vents Vius i Sant Xotxim. Com ha explicat l’edil d’àrea, “l’objectiu de l’actuació és augmentar la seguretat dels vianants a la zona, evitant així que creuen per aquesta intersecció i utilitzen els passos de vianants o, en els altres casos, evitar caigudes a causa del desnivell”.

Roc Ferrer ha recordat que “es tracta de zones per les quals discorren itineraris escolars, de manera que està molt transitada per xiquets i xiquetes i amb la instal·lació d’aquestes baranes es redueix la perillositat dels recorreguts”. “Aquesta és una mesura preventiva que augmentarà notablement la seguretat dels vianants”; ha afegit el responsable municipal d’Infraestructures.

El cost de l’actuació ascendeix a quasi 5.500 € i aquesta ha estat realitzada durant l’última setmana.

Pin It on Pinterest