Select Page

La campanya “La Reconquesta del Vidre” recupera 9.500 kg d’envasos de vidre durant les festes de Moros i Cristians; així ho han donat a conèixer aquest mateix matí Ecovidrio, entitat encarregada de la gestió del reciclatge i la regidoria de Festes, regida per Vicent Ripoll.

La Reconquesta del Vidre és una iniciativa posada en marxa per Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d’envasos de vidre a Espanya, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Altea. Durant les festes del passat mes de setembre es van recuperar 9.500 kg d’envasos de vidre equivalent a 36.100 envasos, en els contenidors assignats a la campanya.

Això ha suposat un increment del 61% respecte a l’2017. Amb aquesta xifra, actualment Altea se situa en la segona posició del rànquing, al reciclar cada fester 12,4 kg d’envasos de vidre, a l’espera de conèixer els resultats de la resta de poblacions participants.

D’altra banda, la filà guanyadora del sorteig del miniglú i el lot de productes envasats en vidre és la Companyia sarrains. Amb aquest gest Ecovidrio premia l’esforç realitzat per aconseguir unes festes més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

El vidre que es diposita en els contenidors es recicla al 100% i s’utilitza per a la fabricació de nous envasos, de forma indefinida i sense perdre les propietats originals.

Pin It on Pinterest