Select Page

La regidora de Comerç, Anna Alvado, assistia dissabte passat, 15 de desembre, a la II edició dels premis Memba 2018 (Asociación para el Desarrollo de las Mujeres Emprendedoras de la Marina Baixa) celebrada a la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi. L’edil alteana va acudir a aquest acte en representació de l’Ajuntament d’Altea. També van estar presents els alcaldes de l’Alfàs del Pi i de Benidorm.

Durant la gala es va fer entrega dels premis Memba a cinc empresàries de tota la província, d’entre les 27 candidatures presentades. A més, es va retre homenatge a set dones que han destacat per la seua trajectòria en el món de l’art, de la dansa, de la literatura, de la medicina, de la gastronomia, de la moda i com sommelier. La gala va estar amenitzada per les alumnes de l’estudi de dansa de Rosa Martínez.

Segons Alvado, ‘’és tot un privilegi poder participar d’aquest tipus d’esdeveniments on es posa de manifest la valentia de moltes dones que aconsegueixen els seus somnis amb molt d’esforç. Va ser una gala realment emotiva; no només pels premis lliurats, amb moltíssim mèrit, a les dones guardonades; sinó també pel reconeixement a altres tantes dones valents, que amb el seu testimoni van aconseguir emocionar-nos i sentir-nos orgulloses de ser dona’’.

Finalment, l’edil felicitava a totes les dones que han fet possible la celebració d’aquest acte. ‘’Evidentment vull donar l’enhorabona a Memba pel fantàstic treball que realitzen, ja fa molts anys, i que s’ha vist reflectit, de manera extraordinària, en l’organització d’aquest esdeveniment. I com no, a Verónica Gutiérrez Viera, empresària de la moda alteana, a la qual vaig tenir l’honor de lliurar el premi a l’excel·lència empresarial 2018’’.

Pin It on Pinterest