Select Page

Victoria molt important per a l’Altealife que es va imposar amb molts destrets al Club Voleibol Sanse. L’equip li va voler dedicar la victòria a la seua companya Judith Montalbán, que en els prolegòmens del partit va rebre un missatge de suport de tot el planter després de confirmar aquesta setmana la pitjor de les notícies. La jove atacant de l’Altea té trencament del lligament creuat anterior del seu genoll esquerre, i es perdrà el que resta de temporada després de la lesió patida en el partit a casa enfront del Terol fa unes jornades.

Amb el cor en un puny, per la ràpida recuperació de “Ju”, l’Altealife va eixir disposat a jugar un bon partit, però l’equip que dirigeix Javi Mora no va estar res fi durant tot el joc.

En el primer set, les alteanes van comandar el marcador però amb les madrilenyes a l’aguait. Tant és així que la primera màniga es va decidir pel major encert local en els punts decisius, finalitzant el set a favor de l’equip alteà per 26-24. En el segon set la cosa va ser ben diferent, i el Sanse es va col·locar per davant de l’electrònic durant tot el set, guanyant en confiança, però no prou per a permetre una nova remuntada local i segellar un nou set al seu favor.

Amb 2-0 per al CV Altea tot feia indicar que el partit acabaria per la via ràpida, però no va anar així. Davant la incredulitat de l’afició, el Sanse va incrementar el seu avantatge durant el tercer set, que va arribar a ser de 10 punts en l’equador del set, i que les va permetre ficar-se en el partit de ple després d’imposar-se amb claredat en la tercera màniga.

Amb la moral molt alta l’equip madrileny va seguir al seu en el quart set, mentre que l’Altea seguia sense despertar i cometent massa errors propis. D’aquesta forma es va arribar al 18-24 per al Sanse, que a un punt de set les permetia somiar a forçar el cinquè i definitiu set, però l’Altealife no havia mostrat encara el seu esperit lluitador. D’aquesta forma amb cor i lliurament, les alteanes van remuntar punt a punt la diferència de les madrilenyes sense marge d’error, i portar-se el set i el partit, en un final no apte per a cardíacs.

Després d’aquesta nova victòria, l’Altealife es manté en la cinquena posició amb 18 punts, igualades amb el Sanse que és quart, i a tan sol 3 punts del CV Platges de Benidorm que és tercer. En l’última jornada de l’any i per a tancar la primera volta del campionat, les alteanes viatjaren a Granada per a enfrontar-se el diumenge 16 de desembre al Nevadis Albolote CV16. Un partit que l’equip alteà afrontarà amb il·lusió per a intentar tancar una primera volta de somni per a un equip recentment ascendit.

Pin It on Pinterest