Select Page

Amb motiu de la celebració del 50 aniversari de la proclamació de la Mare de Déu del Consol com a alcaldessa d’Altea, la Parròquia ha organitzat una exposició que recorda aquella coronació de l’any 1969. Aquesta exposició era inaugurada el passat 7 de desembre i romandrà oberta al públic fins el 6 de gener a la Casa de Cultura.

La inauguració va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Diego Zaragozí, qui desitjava èxit a la mostra; el rector José Abellán, que va parlar del programa d’activitats que s’han programat per commemorar l’efemèride i que conclourà el 15 de setembre de 2019 amb la Coronació Canònica de la Patrona d’Altea.

A més, van participar en l’obertura de l’exposició Joan Ripoll Martí, comissari de la mateixa; Mauro Vitali, membre de la comissió organitzadora dels actes commemoratius i president de la Confraria del Crist del Sagrari i Jose Antonio Martínez, jove vinculat a les festes d’Altea.

Pin It on Pinterest