Select Page

El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, ha informat de les activitats dirigides a xiquets d’entre 6 i 12 anys per a aquest nadal, baix el lema “Fes esport aquest nadal”. Les activitats es duran a terme el dijous 27 i divendres 28 de desembre, de 10:30 a 12:30 hores.

Entre les activitats programades per al dijous 27 de desembre destaquen voleibol, que tindrà lloc al Palau dels Esports; handbol, al Pavelló Garganes i futbol al camp de gespa artificial. El divendres 28 de desembre es podrà realitzar bàsquet, al Palau dels Esports i futbol sala al Pavelló de Garganes.

No es requereix inscripció, els interessats hauran d’acudir directament al recinte indicat. Aqueix mateix dia, a les 19:00 hores es durà a terme la Sant Silvestre.

L’edil de l’àrea ha animat a tots els pares i mares a inscriure als seus fills, “és una forma de divertir-se fent esport i gaudir d’activitats en aquesta època de l’any tan assenyalada”.

Pin It on Pinterest