Select Page

L’Associació Integra Marina Baixa commemorava el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, 3 de desembre, amb la inauguració del seu nou local a Altea. En el transcurs de la cita, Integra mostrava als assistents els projectes i serveis que s’ofereixen en aquestes instal·lacions, com l’aula d’integració sensorial i les teràpies de logopèdia i estimulació. Entre els assistents es trobava l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, qui mostrava, una vegada més, el suport del consistori a Integra i reconeixia la encomiable tasca que realitza en pro del benestar dels seus usuaris i familiars.

Com explicava la presidenta de l’associació, Cristina Miranda, “totes les teràpies que en Integra es realitzen són importantíssimes perquè els nostres fills puguen arribar al màxim del seu desenvolupament, que no es queden en un 20% si tenen capacitat per a un 60% i aconseguir així una millor autonomia i qualitat de vida “.

“Amb aquest senzill acte pretenem agrair l’ajuda que dia a dia rebem d’entitats i persones que ens permet seguir treballant per i per als nostres fills”; declarava Miranda, que va destacar la presència de Carmen Verdú, Diputada Provincial de Benestar i dels representants dels diversos municipis de la Marina Baixa. Entre ells l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares; Vicenta Pérez, regidora d’Educació i Igualtat i regidors dels diferents grups municipals alteans. Així mateix, la presidenta d’Integra donava les gràcies, per el  seu constant suport, a les entitats Caixaltea i CaixaBank, el el CEE Gargasindi, Rotary Club Altea i la Clínica Mancheño.

En finalitzar la inauguració, Cristina Miranda declarava, “hem passat una estona molt agradable i distès i ens hem quedat amb la sensació d’haver estat escoltats, acompanyats, compresos i recolzats en la nostra petita gran lluita, que com a pares, hem acceptat amb la major alegria i dignitat que ens és possible “.

Pin It on Pinterest