Select Page

Un any més, ha tingut lloc a Altea l’obertura del curs de les Aules Universitàries de l’Experiència 2018-2019. Aquest curs acollirà a 80 alumnes que, com ha destacat Diego Zaragozí, regidor de Cultura, “hi ha hagut una gran demanda, que sobrepassava les places oferides, però finalment hem aconseguit donar cabuda a tots ells”.

Alumnes de diferents nacionalitats, de diferents nivells educatius i de poblacions fitants a Altea, com Callosa d’En Sarrià, Calp, Alfàs del Pi i Benidorm, formen part de l’alumnat d’aquest curs.

La inauguració del curs s’ha desenvolupat al CEAM, a la qual han assistit, amb el regidor de Cultura; la vicerectora adjunta de Cultura i Extensió Universitària, Esther Fuentes; i la directora de SABIEX (Saviesa i Experiència) de la Universitat Miguel Hernández, Esther Sitges.

Esther Fuentes explicava que el programa universitari consta de set assignatures i un cicle de seminaris, pel qual els alumnes rebran al final del curs un programa acreditatiu de la seua assistència a les classes. Fuentes destacava que, “entre les sis seus universitàries en què s’imparteix el Programa Universitari de l’Experiència, la Seu d’Altea ha aconseguit aquest curs una matriculació elevada, el que demostra que els ciutadans participen del programa i estan interessats en rebre formació universitària”. La vicerectora adjunta de Cultura i Extensió Universitària agraïa a l’Ajuntament d’Altea “la meravellosa acollida que sempre donen a les AUNEX, “sense la seua participació i col·laboració seria impossible impartir les classes”.

Per la seua banda, Esther Sitges assenyalava que “la Seu d’Altea va ser de les primeres a començar a les Aules de l’Experiència Universitària. En aquest cas, hem estat testimonis del creixement de SABIEX, per això hem vist la necessitat de repetir programes universitaris, a més d’oferir nous i donar suport a iniciatives d’alumnes que volen seguir formant-se”.

Finalment, Diego Zaragozí es mostrava molt satisfet per l’elevat nombre d’alumnes matriculats, i ha agraïa la col·laboració, participació i el suport, un any més, de la Universitat Miguel Hernández.

Pin It on Pinterest