Select Page

Amb motiu de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, la plaça de l’Ajuntament d’Altea acollia ahir pel matí la celebració d’una concentració i tallers organitzats per la Plataforma Feminista Marina Baixa, la Càtedra Anetta Nicoli de la Universitat Miguel Hernández i la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, la regidoria d’Urbanisme, Imma Orozco i el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, van participar d’aquesta jornada a través de la que es va reivindicar la necessitat d’acabar amb esta xacra social. Durant l’acte, les dones que composen la Platafoma van llegir un manifest.

L’alcalde d’Altea destacava la importància de la implicació de les institucions públiques, i de tota la societat, per acabar amb la violència contra les dones que ha deixat milers d’assassinades per les sues parelles o ex parelles en els últims anys.

Pin It on Pinterest