Select Page

La regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez, ha fet balanç de les diferents activitats dutes a terme aquests dies en la Setmana contra la Violència de Gènere.

Les activitats fins al moment han tingut gran acceptació per part de la ciutadania. La setmana va començar el diumenge 18 de novembre amb un curs de defensa personal per a dones, impartit per Tomás López, instructor de Krav Maga i expert en bullying. El curs va reunir a més de mig centenar de persones i tot el recaptat per al seu desenvolupament va ser destinat a l’Associació de Dones amb Veu.

Amb la finalitat de conscienciar als adolescents, des del dilluns 19 de novembre i fins al dijous 21, s’ha dut a terme el taller “Relaciones sanes vs. insanes”, a càrrec de Volmae Social, dirigit a l’alumnat dels IES Bellaguarda i Altaia, per a 1º d’ESO, Batxillerat i FP.

El dimarts 20 de novembre es va realitzar en l’Escola d’Adults el curs “Agressivitat i Violència”, dirigit a dones, a càrrec de Sonia el Hakim, experta en Comunicació No Verbal. D’altra banda, el dimecres va tenir lloc un col·loqui obert a tot el públic, en el qual es va tractar el tema de les “Relacions sanes vs. insanes”.

Vicenta Pérez ha agraït la participació de totes les persones que han assistit a les activitats i xarrades organitzades, a més de la col·laboració de totes les entitats participants.

Durant el cap de setmana tindran lloc diverses activitats entre les quals destaquen actuacions, xarrades, conferències i teatre. La Setmana contra la Violència de Gènere culminarà amb La Marxa Comarcal, el diumenge 25 de novembre, amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

La regidora d’Igualtat ha convidat a la ciutadania a participar en les activitats d’aquest cap de setmana, assenyalant que “la violència de gènere és una xacra en la nostra societat i la conscienciació i formació és molt important per a seguir avançant”.

Activitats previstes per al dimarts 27 de novembre

Per motius meteorològics es va ajornar el documental “Volar: 9 dones donen veu de la seua experiència com a víctimes de violència de gènere”, previst per al dilluns 19 de novembre. Tal com ha informat l’edil, “s’emetrà dimarts que ve 27 de novembre, a les 17:00 hores, al Saló d’Actes del Centre Social d’Altea. També tindrà lloc aqueix mateix dia el curtmetratge ‘¿Me Amas?’, en el qual la Regidoria d’Igualtat ha participat, i comptarem amb la seua realitzadora, Ely C. Llobregat. Posteriorment es realitzarà una xarrada-col·loqui en la qual participarà juntament amb l’Associació Dones amb Veu”.

Pin It on Pinterest