Select Page

Les persones interessades en ofertar un immoble ho podran fer fins el pròxim 22 de novembre.

La regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, ha informat que la Generalitat Valenciana ha posat en marxa un programa per a incrementar el parc públic d’habitatges destinats a lloguers socials en edificis plurifamiliars. A través d’esta iniciativa, qualsevol persona que tinga interés en vendre un immoble que reunisca les condicions establertes per la Conselleria pot fer la sol·licitud fins el pròxim dia 22 de novembre, tant per correu postal com presencialment en el Servei Territorial o en la pròpia Direcció General d’Habitatge.

L’habitatge ha de complir certes condicions, com tindre la cèdula d’habitabilitat, estar al corrent del pagament de la comunitat i l’IBI o que l’edifici tinga ascensor. En la documentació aportada s’haurà de facilitar tant la documentació que acredite el compliment d’eixes condicions com l’oferta econòmica, que s’haurà de fer d’acord amb el plec de condicions redactat per la Conselleria i que es pot consultar en www.comprahabitatge.gva.es.

La responsable d’Urbanisme explica que “és important recalcar que les persones interessades en ofertar un immoble poden presentar la documentació de què disposen fins el dia 22 i preparar la que els falte per al moment en què la Conselleria els notifique que la proposta està incompleta i cal subsanar-la”.

Les propostes seleccionades seran les que obtinguen més puntuació aplicant els criteris d’adjudicació que tenen en compte tant l’oferta econòmica com la demanda existent al municipi o la localització respecte de certs serveis.

Orozco ha volgut destacar “la importància d’esta iniciativa, que en el nostre cas es demostra necessària pels alts preus del lloguer en el nostre poble i que dificulta l’accés a l’habitatge digne de moltes famílies, situació que encertadament vol pal·liar la Generalitat Valenciana”. A més, conclou, “pot ser una oportunitat per a propietaris que desitgen vendre un habitatge però tenen dificultats per col·locar-lo en el mercat”.

Per últim, la responsable d’Urbanisme ha informat que, a banda de la web www.comprahabitatge.gva.es, les persones que ho necessiten poden obtindre més informació en l’OAC (Oficina d’Atenció a la Ciutadania).

Vídeo: Concurs per a la adquisició d’habitatges per l’ampliació del parc públic

Díptic: Habitatges dignes amb lloguers assequibles

FAQ Compra 2018

Pin It on Pinterest