Select Page

Dimecres que ve 31 a les 21:00h. tindrà lloc la Ruta de la Nit de Tots Sants que organitza la regidoria de Cultura, regida per Diego Zaragozí. Una iniciativa que es troba en la seua tercera edició i que correrà a càrrec de l’historiador alteà Juanvi Martín Devesa.

L’activitat coincideix amb el centenari de la defunció del metge Vallés i de la seua mort en circumstàncies excepcionals en podran conèixer molts detalls els assistents.

L’eixida de “Una història de Mort” serà des de l’escala del Mestre de la Música, i es recorreran els principals carrers del Poble Antic i la durada aproximada de la ruta és d’hora i mitja. En el transcurs de la mateixa, Juanvi Martín dedicarà bona part de la seua intervenció a explicar la vida i mort d’avantpassats que residien a la zona que es recorrerà i també de personal sanitari vinculat a la mateixa com són metges i comares.

“La ruta va començar amb un gran èxit de públic fa dos anys i el que fa és, no fugir del Halloween, sinó recordar què és el que realment es celebra aquesta Nit de Tots Sants”; ha apuntat l’edil d’àrea.

Diego Zaragozí ha convidat a la participació i ha recordat que “en les dos edicions anteriors hi ha hagut moltíssims assistents pel que portarem un amplificador de so per arribar al major nombre de gent possible. Pensem que és una vetllada interessant per eixir de casa”.

Pin It on Pinterest